Vänner

Vi tycker att våra vänner förtjänar lite ytterligare uppmärksamhet så på denna sida får ni lite grundinformation om vad de olika företagen sysslar med. Vi litar på våra vänner lika som de litar på oss och skulle därför aldrig rekommendera dig till någon av dem om vi inte visste att de levererade lika bra varje gång.

Vill du bli vän med oss? Tillhör du en kategori av vänner vi inte har än? Då tycker jag att du ska ta och skicka en kort presentation till info@eventbolaget.nu så kanske vi är din nästa vän.

Underhållning & Uthyrning av maskiner

Våra vapendragare när det kommer till att liva upp eventet, festen, kalaset eller vad det nu än är! Experter på väl genomförda och säljande tillställningar för såväl barn som vuxna och med ett uthyrningsortiment som kompletterar vårt in i minsta detalj. Vill du ha det lilla extra, kontakta Eventgänget!

Eventgänget
Michael Augustzén - 0736 - 95 41 02
michael.augustzen@eventganget.se
www.eventganget.se

Catering & Uthyrning av porslin

Söker du en kock, catering, servis eller något annat inom gastronomins värld så är det definitivt Upea Event som du ska kontakta. Upea leverar allt från eget kök eller lagar på plats hos kunden helt enligt dina önskemål, från mingelmat till 5-rätters. Vill du ha en upplevelse för smaklökarna? Kontakta Upea Event!

Upea Event
Anne Lagrén - 0702 - 65 09 71
info@upeaevent.se
www.upeaevent.se

Uthyrning av nöjesutrustning

Vår ende kompanjon vad gällande nöjesutrustning till din fest, möhippa, svensexa, spex eller vad ni nu vill hitta på. Här finner ni allt från Gyroway till Zorb-bollar och surfbräda. Lika lyckat till företagseventent som till 50-årsfesten!

MK Zorb Soccer
Martin Kindberg - 0706 - 89 46 65
www.mkzorbsoccer.se